x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul Hexi Pharma a murit. Purtător de cuvânt de poliție: Luăm în calcul și varianta sinuciderii

Patronul Hexi Pharma a murit. Purtător de cuvânt de poliție: Luăm în calcul și varianta sinuciderii

de Antena 3    |    22 Mai 2016   •   22:01
Patronul Hexi Pharma a murit. Purtător de cuvânt de poliție: Luăm în calcul și varianta sinuciderii

Poliția ia în calcul varianta sinuciderii în cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara.

"Este vorba de un singur autoturism implicat, autovehiculul se deplasa dinpre Corbeanca, colegii mei nu au găsit urme de frânare. Mașina a fost sigilată. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, este persoana la care faceți referire. Se va face o expertiză. Era decedat la momentul în care au sosit polițiștii. Există doi martori, un biciclist și un autovehicul care a fost depășit de autovehiculul victimei. A fost audiată deja un martor. Polițiștii efectuează cercetările în aceeași modalitate în care există cercetările în care o persoană este decedată. Automobilul a fost ridicat pentru a se face cercetările. Incidentul a fost sesizat la 18.47. În urma expertizei se va stabili viteza cu care rula mașina și orice detalii care ar indica cauza incidentului. Nu au existat urme de frânare. Luăm în calcul și varianta sinuciderii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. 

×