x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru grădiniţe din sectorul 4 au fost reabilitate termic

Patru grădiniţe din sectorul 4 au fost reabilitate termic

de Agerpres    |    30 Sep 2011   •   12:26

Lucrarile la patru dintre cele 16 gradinite incluse in programul de reabilitare termica aprobat de Consiliul Local al Sectorului 4 au fost finalizate, fiind receptionate, vineri, de edilul Cristian Popescu - Piedone, informeaza un comunicat de presa al autoritatii locale, citat de Agerpres.

Cele patru unitati sunt, potrivit sursei, Gradinita nr. 207 - 'Floare Albastra', Gradinita nr. 238 - 'Martisor' , Gradinita nr. 167 - 'Poiana Florilor' si Gradinita nr. 29 - 'Caprioara'.

'Una dintre prioritatile mele ca primar a fost si va ramane imbunatatirea conditiilor din unitatile de invatamant, atat scolar, cat si prescolar. Trebuie sa oferim copiilor nostri conditii de dezvoltare fizica si intelectuala, similare cu cele din tarile UE. Copii nostri merita tot ce-i mai bun, de aceea, vom continua sa ne implicam, pentru ca investim in viitorul Sectorului 4', a declarat Cristian Popescu - Piedone, potrivit comunicatului.

Realizate in timp record, lucrarile au presupus inlocuirea tamplariei veche cu geamuri tip termopan, iar peretii au fost anvelopati cu material termoizolant. In prezent, sunt in plina desfasurare lucrarile la celelalte 12 unitati de invatamant prescolar, acestea urmand a fi finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie, mai precizeaza comunicatul mentionat

×