x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren.

Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren.

18 Iun 2011   •   14:55
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata. Patru persoane aflate intr-un autoturism Opel au murit pe loc.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.

"Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident. Autoturismul a fost lovit in plin de trenul rapid 751 Bucuresti-Suceava. Cel mai probabil, soferul nu s-a asigurat la trecerea de nivel peste calea ferata', a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi.

Coordonatorul SMURD Iasi, medicul Diana Cimpoesu, a declarat ca trei dintre victime au fost gasite in masina, iar cea de-a patra in afara autoturismului.

"Trei dintre victime erau in masina, iar cea de-a patra a fost gasita in afara autoturismului. Masina este cu numar de Italia. Interventia medicilor a fost inutila. Starea victimelor ingreuneaza deocamdata procedura de identificare a victimelor', a declarat medicul.

Ea a adaugat ca Politia a declansat o ancheta in acest caz.

×