x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paznicul unei firme de construcţii a murit de frig

Paznicul unei firme de construcţii a murit de frig

de Gabriela Mladin    |    01 Dec 2011   •   08:22
Paznicul unei firme de construcţii a murit de frig

Un angajat al unei firme de constructii din judetul Gorj, care lucra la realizarea stadionului in comuna Pestisani, a fost gasit mort, in aceasta dimineata. Barbatul era paznic la societatea care apartine liderului PNL Gorj, Dian Popescu. Colegii, care l-au si gasit pe barbat, sustin ca acesta a murit de frig.

Salariatul a fost descoperit mort chiar de catre seful de echipa, care a venit de dimineata la serviciu si a vazut ca paznicul lipseste. A intrat in baraca unde acesta se adapostea si l-a gasit pe colegul sau fara suflare. Cel mai probabil, paznicul a murit din cauza gerului, sustin colegii, care au dat de sursa de incalzire pe care acesta, de rugula, o folosea in baraca, insa ea nu era functionala.

La fata locului s-au deplasat politistii si inspectorii de munca pentru a ancheta cauzele mortii. Daca se dovedeste ca paznicul nu avea conditii de munca si ca din vina angajatorului acesta a decedat, patronii firmei vor fi anchetati penal. Medicii legisti au precizat ca necropsia va arata daca angajatul a murit de frig, sau nu. Necropsia urmeaza sa fie finalizata maine.

×