x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PDL merge la Operă. Lansarea în două acte: Cum va începe ARD campania electorală

PDL merge la Operă. Lansarea în două acte: Cum va începe ARD campania electorală

24 Oct 2012   •   10:04
PDL merge la Operă. Lansarea în două acte: Cum va începe ARD campania electorală

PDL a pregătit pentru debutul campaniei electorale o lansare a candidaţilor care să contrasteze cu cea a USL. Dacă Victor Ponta şi Crin Antonescu au mers pe Arena Naţională pentru prezentarea oficială a candidaţilor, democrat-liberalii împreună cu aliaţii "de dreapta" au ales Opera Română şi Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti. RTV.NET vă prezintă variantele discutate în cadrul ARD.

Lupta electorală va începe pentru ARD prin două manifestaţii: lansarea candidaţilor şi prezentarea programului de guvernare. Ambele evenimente se vor derula la începutul lunii noiembrie, pregătirile urmând să înceapă săptămâna viitoare.

Cea mai mare problemă a liderilor ARD a fost alegerea unor spaţii pe măsura planurilor. Căci, din start, PDL şi aliaţii săi au dorit să organizeze cele două evenimente în totală contrapondere cu mitingul USL de pe Arena Naţională.

Conform discuţiilor care au avut loc marţi dimineaţă în Modrogan, Opera Naţională din Bucureşti este destinaţia preferată de către preşedintele PDL Vasile Blaga. Pe lângă simbolul cultural, clădirea din centrul Capitalei a fost aleasă datorită capacităţii de aproape 900 de locuri, în condiţiile în care la eveniment sunt aşteptate 800 de persoane.

Află unde vor democrat-liberali să-şi lanseze oficial candidaţii pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: PDL opera campanie electorala