x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pedofil periculos, în Bucureşti! Îi bloca pe copii în lift şi DEZBRĂCA în faţa lor

Pedofil periculos, în Bucureşti! Îi bloca pe copii în lift şi DEZBRĂCA în faţa lor

22 Iun 2015   •   16:08
Pedofil periculos, în Bucureşti! Îi bloca pe copii în lift şi DEZBRĂCA în faţa lor
Sursa foto: antena3.ro

Un bărbat care a agresat sexual patru copii, cu vârste între şapte şi 10 ani, în liftul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, este căutat de poliţişti, care au şi imagini cu suspectul, surprinse de o cameră de supraveghere.

"În seara de 10 iunie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în liftul unui bloc situat pe raza sectorului 3, un bărbat de aproximativ 25 - 30 de ani a avut un comportament deviant în prezenţa a patru minori cu vârste între 7 şi 10 ani", arată luni Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse din Poliţie, cei patru copii, un băiat şi trei fete, cu vârste de 7, 8, 9 şi 10 ani, s-au jucat în faţa blocului, după care s-au urcat în lift. Odată cu aceştia, a intrat în ascensor şi un bărbat în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, care ar fi blocat liftul între etaje, după care şi-ar fi expus organele genitale în faţa copiilor şi ar fi făcut gesturi care au avut conotaţie sexuală.

Părinţii copiilor au depus plângere la Secţie 13 Poliţie, iar anchetatorii au reuşit să obţină imagini ale suspectului, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Poliţiştii roagă persoanele care pot da detalii legate de identitatea bărbatului să anunţe cea mai apropiată secţii de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Potrivit Codului penal, "fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezinta explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă".

Sursa: Agerpres

×