x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Penibilul de Valentine's Day: Fotografiile care demonstrează că "dragostea e oarbă" GALERIE FOTO

Penibilul de Valentine's Day: Fotografiile care demonstrează că "dragostea e oarbă" GALERIE FOTO

14 Feb 2013   •   15:29
Penibilul de Valentine's Day: Fotografiile care demonstrează că "dragostea e oarbă" GALERIE FOTO

Astăzi este Ziua Îndrăgostiților, sărbătoarea anuală a iubirii romantice, când oamenii își exprimă sentimentele amoroase oferindu-şi flori, bomboane sau făcând declaraţii de dragoste. Unele cupluri decid chiar să facă o fotografie pentru a marca ocazia, ceva unic, care exprimă cu adevărat sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

Citeşte şi Cele mai penibile fotografii postate de români în 2012

Un vechi proverb spune că "dragostea e oarbă", iar această colecție de fotografii extrem de ciudate de Valentine's Day exprimă perfect această zicală.

Citeşte şi Cele mai PENIBILE fotografii de nuntă

Fotografiile au fost compilate de către blogul Awkward Family Photos, care a fost lansat de către Mike Bender și Doug Chernack, prieteni din copilărie, după ce au descoperit o imagine ciudată agățată în casa familiei lui Mike. Dându-și seama, probabil, că există o mulțime de alți oameni în lume cu propriile imagini de familie amuzante, cei doi prieteni au decis să creeze un loc prietenos unde toată lumea poate să le împărtășească.

Descoperă pe RTV.NET mai multe poze penibile de Valentine's Day.

×