x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pentru cine promitea Vanghelie intervenții la Iohannis?

Pentru cine promitea Vanghelie intervenții la Iohannis?

de Dan Constantin    |    14 Mar 2015   •   12:48
Pentru cine promitea Vanghelie intervenții la Iohannis?

Stenogramele din dosarul lui Marian Vanghelie ''divulga'' si relatiile pe care primarul sectorului 5 le avea in lumea realizatorilor tv.

Apare in aceste stenograme numele lui Rares Bogdan, director la Realitatea tv, mentionat ca va fi un vehicul de interventie catre presedintele Klaus Iohannis. Vanghelie promite unei persoane (Mariana Carla Dinu) ca il va folosi  pe Rares Bogdan pentru rezolvarea unei situatii juridice pe care o discuta cu interlocutoarea.
 
Cine este Carla Dinu, pe care RaresBogdan, in punctele de vedere exprimate pentru a respinge suspiciunile ca ar fi vehicul pentru trafic de influenta la cel mai inalt nivel, o numeste - ''o fatuca''?
 
Realizatorul tv probabil a crezut ca interlocutoarea lui vanghelie ar fi o ziarista, - de aici si caracterizarea de ''fatuca'' asociata cu numele unei angajate la Hot News.
 
Persoana din interceptarile retinute de procurori in dosar este insa patroana unor firme de constructii intrata, se pare, in necaz. Mariana Carla Dinu este administrator la  Project Top Construct  srl si la Terra Total Impex srl, firme care au sediul in Piata Concordiei nr. 7 din sectorul 4.

Cifra de afaceri a societatii Project Top Construct anuntata dupa reluarea activitatii in 2012 este de 1,28 milioane lei. Anuntul de pe site-ul firmei mentioneaza si activitati de transport international.

Rares Bogdan a fost primul ziarist primit la Cotroceni de Klaus Iohannis pentru un interviu dupa preluarea mandatului. Vanghelie se lauda in fata Carlei Dinu ca l-a platit pe Rares Bogdan cu bani la punga. Punga ''ducea'' cateva sute de mii de euro, dupa spusele lui Vanghelie.

×
Subiecte în articol: vanghelie interventii iohannis rares bogdan