x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pentru prima dată în România, curs de analist comportamental acreditat BCBA

Pentru prima dată în România, curs de analist comportamental acreditat BCBA

12 Ian 2014   •   11:09

În contextul în care și în România, ca și în întreaga lume, numărul de cazuri de copii diagnosticați cu tulburări din spectrul autismului este în creștere, nevoia de specialiști în terapie comportamentală este tot mai mare. Până acum, cursurile de analiști comportamentali acreditați BCBA nu se puteau face decât în câteva universități din străinătate. Anul acesta, pentru prima dată, un astfel de curs va fi organizat și în România.
Primul curs BCBA va începe în luna martie 2014.
În țara noastră există o cerere tot mai mare de analiști comportamentali acreditați BCBA
pentru elaborarea și implementarea programelor de intervenție timpurie de calitate. În România exista doar 5. Dacă vrei să fii următorul analist comportamental acreditat BCBA din România? Atunci înscrie-te la curs.
Criteriile de eligibilitate sunt următoarele:
• Absolvent al unei forme de învățământ superior, indiferent de profil (BCaBA) sau de master în psihologie sau educație (BCBA - Board Certified Behavior Analyst)
• Trei luni de experiență în lucrul cu copii cu autism (BcaBA - Board Certified Assistant Behavior Analyst) sau doi ani de experiență în lucrul cu copii cu autism (BCBA)
• Cunoștințe solide de limba engleză
Documentele vor ¬ trimise la adresa de e-mail alina.bobarnac@gmail.com sau vor fi înmânate personal, într-un plic cu numele candidatului scris pe el, la adresa Centrului New Odyssey din strada Spătarului 36, et 1, ap.3, sector 2, București.
Pentru înscrieri sunt necesare urmatoarele documente: CV, Scrisoare de intenție, Recomandări (părinți sau organizații), Diplomă de Licență sau Diplomă Master, Fișa Matricolă a anilor de facultate.
Perioada de înscriere: 11 decembrie – 31 ianuarie 2014.
Cursurile sunt susținute prin Clemson University (Anglia), profesor Neil Martin.
Mai multe detalii cu privire la perioada desfășurării cursurilor, module și costuri puteți afla pe mail sau prin telefon, Alina Bobârnac 0737 519 111.

×
Subiecte în articol: autism