x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Perchezitie la Camatari - Camere video in cusca leului

Perchezitie la Camatari - Camere video in cusca leului

18 Sep 2004   •   00:00

Jandarmii si politistii bucuresteni au descins, ieri dimineata, din nou in locuintele clanului interlopilor Camataru. Printre locatiile luate cu asalt de "mascati" se afla proprietatea lui Ioan Balint, alias "Nutu Camataru".

MIRUNA PASA, ION ALEXANDRU

Surse judiciare au declarat, pentru Jurnalul National, ca locuinta lui Nutu a fost perchezitionata in urma unor informatii primite de procurori in cursul noptii de joi spre vineri. Procurorii si politistii au descoperit ieri, in hotelul fratilor Camataru, un adevarat arsenal de camere video si microfoane prin intermediul carora erau monitorizati si inregistrati clientii veniti sa se relaxeze cu prostituatele clanului. Microaparatele ascunse in vaze de flori, oglinzi sau lustre erau conectate la un pupitru central de comanda prin care imaginile "fierbinti" erau inregistrate sau urmarite in direct din mansarda hotelului.

S.R.I. Aparatura urmeaza sa fie expertizata, iar pe baza rapoartelor furnizate de Serviciul Roman de Informatii procurorii vor stabili in ce masura inregistrarile cu pricina au dus la periclitarea sigurantei nationale, a transmis Biroul de Presa al Parchetului General. Marea surpriza a aparut insa in casa lui Nutu Camataru. Anchetatorii au gasit in cusca leilor o camera secreta de aproximativ 6 mp. Exista informatii ca in incaperea cu trapa erau tinuti la dospit datornicii, sustin procurorii.

×
Subiecte în articol: observator