x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la ASE. Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Percheziţii la ASE. Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

de Alina-Elena Vasiliu    |    18 Iul 2014   •   16:19
Percheziţii la ASE. Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă
Sursa foto: Percheziţii la ASE. Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Mai multe cadre didactice din cadrul Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe-Bănci, sunt cercetate, sub acuzaţiile de luare de mită şi trafic de influenţă, informează PÎCCJ. Profesorii sunt suspectaţi că, în ultimele două luni, ar fi cerut şi ar fi primit şpagă de la studenţi, cu scopul de a le facilita promovarea examenelor de licenţă.

Un reprezentant al Academiei de Studii Economice a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este vorba despre o suspiciune asupra prodecanului Facultăţii de Finanţe-Bănci. Procurorii au făcut percheziţii la locuinţa profesorului, într-un dosar în care opt persoane sunt acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă, respectiv dare de mită şi cumpărare de influenţă.

Poliţia Română a precizat că au fost efectuate percheziţii la locuinţa unui profesor universitar, prodecan la o facultate din cadrul unei universităţi de stat din Bucureşti, la biroul acestuia, din cadrul facultăţii, precum şi la sediul respectivei instituţii de învăţământ.

×