x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii DNA la Poliţia Rutieră Teleorman

Percheziţii DNA la Poliţia Rutieră Teleorman

18 Noi 2015   •   10:57
Percheziţii DNA la Poliţia Rutieră Teleorman

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziţii la Serviciul Poliţiei Rutiere din IPJ Teleorman şi la o unitate de Parchet, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

De asemenea, susţin sursele, sunt percheziţii la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman.

Potrivit surselor citate, sunt vizaţi un procuror, şeful Poliţiei rutiere, subordonaţi ai acestuia, iar cercetările se referă la fapte de corupţie în legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere. La finalul percheziţiilor, persoanele suspecte vor fi aduse la DNA central pentru audieri.

DNA a anunţat că miercuri au loc percheziţii în 11 locaţii situate în judeţul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, într-un dosar de fapte de corupţie comise în 2015.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în anul 2015. În 18 noiembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate în judeţul Teleorman, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: perchezitii dna politia rutiera teleorman