x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE I Ginerele liderului PNL Vasile Blaga a fost reţinut de procurori

UPDATE I Ginerele liderului PNL Vasile Blaga a fost reţinut de procurori

21 Mai 2015   •   21:14
UPDATE I Ginerele liderului PNL Vasile Blaga a fost reţinut de procurori
UPDATE - Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, a fost reţinut de procurori.

Știrea inițială - Ionuţ Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga, a fost adus joi la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru a fi audiat în dosarul în care au fost efectuate percheziţii la firme de protecţie şi pază.

Joi dimineaţă, procurori şi poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 5 percheziţii la domiciliile şi sediile comerciale ale mai multor persoane din Bucureşti, Deva şi Buftea, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2010 - 2014, persoanele vizate, printre care şi reprezentanţii unei societăţi prestatoare de servicii de protecţie şi pază, ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul creat bugetului de stat, calculat pe baza datelor şi probelor administrate în cauză, se ridică la valoarea de aproximativ 2.500.000 de lei.

Ionuţ Rudeanu deţine o firmă de protecţie şi pază, care a câştigat de-a lungul timpului mai multe contracte de la instituţii publice.

×
Subiecte în articol: vasile blaga ginere firma de paza antena 3