x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pescador turcesc mitraliat de grănicerii români, în apele noastre teritoriale. Nava "inamică" ia foc şi se scufundă (VIDEO)

Pescador turcesc mitraliat de grănicerii români, în apele noastre teritoriale. Nava "inamică" ia foc şi se scufundă (VIDEO)

11 Oct 2012   •   13:33
Pescador turcesc mitraliat de grănicerii români, în apele noastre teritoriale. Nava "inamică" ia foc şi se scufundă (VIDEO)

Faptul ca pescadoarele turcesti vin sa pescuiasca in apele teritoriale ale Romaniei nu mai e un secret pentru nimeni. Granicerii nostri ii fugaresc aproape zilnic, cu navele care le-au mai ramas, iar ocaziile cand reusesc sa-i prinda sunt destul de rare. Filmul arata tocmai una dintre aceste ocazii, in care Politia de Frontiera porneste in urmarirea unui vas turcesc. Capitanul turc refuza sa opreasca nava, chiar daca granicerii ii vorbesc in engleza si turca, apoi isi pozitioneaza oamenii astfel incat romanii sa nu poata trage asupra lor. Dupa instiintari si rugaminti repetate, romanii trec la actiune si mitraliaza partea din spate a pescadorului turcesc, reusind sa-l opreasca. Toti pescarii sunt adusi in siguranta la bordul navei de patrulare romanesti. Pescadorul turcesc ia foc si se scufunda.

 

Granicerii romani scufunda un vas turcesc de dm_4fef5cbb43825

×