x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 1,4 milioane de părinţi şi copii aleg mesajele educative ITSY BITSY FM

Peste 1,4 milioane de părinţi şi copii aleg mesajele educative ITSY BITSY FM

03 Feb 2012   •   13:33
Peste 1,4 milioane de părinţi şi copii aleg mesajele educative ITSY BITSY FM

In anul 2011, ITSY BITSY FM, primul radio pentru copii din Europa, a atins o audienta estimata la peste 1.481.000 ascultatori pe raza a 18 mari orase, distribuite la nivelul intregii tari. Dupa mai bine de 6 ani de la primul mesaj de salut catre pamanteni, cei doi copii extraterestri Itsy si Bitsy si-au facut prieteni de la Constanta pana la Satu Mare, familii intregi care gasesc in radio ITSY BITSY un partener in viata de familie.
Dintr-un studiu D&D Reserch din anul 2011 se observa ca prin distributia statistica a publicului sau tinta, ITSY BITSY FM este mai mult decat un radio de “nisa' in Romania. Avand o distributie relativ egala pe genuri – 56 % femei si 44% barbati – radio ITSY BITSY a devenit unul generalist cu trasaturi unice in peisajul autohton de media. Unicitatea sa este data de fidelitatea ascultatorilor, 77% dintre ei ascultand minim o data la 2 – 3 zile, dar si de statutul sau de companion activ al vietii de familie.
Rolul educativ al mesajelor ITSY BITSY este atat de puternic incat a devenit o caracteristica de ansamblu a tot ceea ce propune acest brand publicului sau. Pastrand caracteristicile comunicarii cu cei mici, programele ITSY BITSY FM folosesc creativitatea si jocul pentru a mentine interesul si implicarea ascultatorilor de orice varsta.
Ne-am dorit de la inceput sa raspundem unor nevoi reale ale copiilor si parintilor din Romania. De aceea ne bazam mult pe implicarea si feedback-ul lor. Publicul ne apreciaza cand pastram mesajul inocent si creativ al copilariei si ne stimuleaza sa fim creativi si curajosi in acelasi timp.' declara Nadia Tataru, Director General Radio ITSY BITSY. Astfel ca programele abordeaza mereu diferit viata de zi cu zi a membrilor unei familii, iar mesajele comerciale din calupurile publicitare informeaza despre produse atent selectionate. Deja cunoscutul cod etic care se afla in spatele a tot ceea ce are marca ITSY BITSY, garanteaza utilitatea, creativitatea si siguranta acestor produse sau servicii.
“Stiu ca este altfel comunicarea mesajelor comerciale la ITSY BITSY, iar acesta este un avantaj cu care suntem foarte atenti. Ne place sa fim inovatori si creativi alaturi de partenerii nostri comerciali, iar acest lucru a fost foarte apreciat in ultimii ani de criza, cand marketing-ul in general a trecut prin transformari majore. Poate ca sinceritatea mesajelor cu care ne-am obisnuit publicul este acum si mai valorizata decat in anii de glorie ai advertising-ului clasic.' spune Nadia Tataru, Director General Radio ITSY BITSY.
Produse inovative, sau produse care raspund unor nevoi largi ale copiilor, mesaje sau mascote mai mult sau mai putin cunoscute, au prins viata de-a lungul timpului pe calea undelor la ITSY BITSY FM...

Echipa ISTY BITSY planuieste noi surprize pentru copii si parinti, in anul 2012, pe frecventa copilariei.

Despre Itsy Bitsy
Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri. Inca de la infiintare Itsy Bitsy s-a autoreglementat si autocenzurat cu privire la continutul programelor si a produselor promovate. Astfel, postul de radio refuza sa promoveze orice produs ce nu este potrivit, sigur sau bun pentru copii. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari-Constanta, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botosani, Suceava, Tulcea, Alexandria, Giurgiu, Resita si online pe www.itsybitsy.ro.

×
Subiecte în articol: mass media