x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 11.000 de polițiști, jandarmi și pompieri asigură ordinea în duminica Floriilor catolicilor

Peste 11.000 de polițiști, jandarmi și pompieri asigură ordinea în duminica Floriilor catolicilor

20 Mar 2016   •   09:55
Peste 11.000 de polițiști, jandarmi și pompieri asigură ordinea în duminica Floriilor catolicilor

Peste 11.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor acţiona duminică, de Floriile catolice, în locurile de pelerinaj şi în alte zone cu aflux mare de persoane, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. 

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, efectivele MAI vor asigura măsurile de ordine la peste 1.000 de lăcaşuri de cult şi la toate manifestările ocazionate de această sărbătoare. 

"Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, în Duminica Floriilor Catolice, poliţiştii şi jandarmii bucureşteni vor fi prezenţi în stradă pe timpul desfăşurării procesiunii religioase organizate de Arhiepiscopia Romano-Catolică la care sunt aşteptaţi peste 5.000 de credincioşi", se arată în comunicat. 

La nivel naţional, poliţiştii vor acţiona pe principalele artere rutiere şi drumuri care converg către obiective turistice sau lăcaşuri de cult pentru fluidizarea circulaţiei în punctele cu risc ridicat de accidente şi pentru prevenirea blocajelor şi a evenimentelor rutiere grave. Angajaţii Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă vor lua măsuri pentru prevenirea incendiilor şi pentru a asigura intervenţia rapidă în cazul producerii unor situaţii de risc care ar putea pune în pericol viaţa oamenilor. 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: florii duminica floriilor catolici măi