x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 3.000 de şcoli din 29 de judeţe rămân închise miercuri

Peste 3.000 de şcoli din 29 de judeţe rămân închise miercuri

de Mediafax    |    14 Feb 2012   •   17:28
Peste 3.000 de şcoli din 29 de judeţe rămân închise miercuri

Peste 345.000 de elevi din 3.083 de unitati de invatamant vor sta miercuri acasa, cursurile fiind suspendate in toate scolile din judetele Buzau, Prahova si Vrancea, a anuntat marti seara ministrul Educatiei, Catalin Baba.

Inspectoratele scolare judetele din Buzau, Prahova si Vrancea au anuntat ca toate unitatile de invatamant vor fi inchise miercuri.

De asemenea, patru inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in peste o suta de unitati de invatamant, 12 judete vor avea cel mult o suta de unitati de invatamant inchise, iar in alte zece judete vor fi mai putin de zece unitati inchise, a spus Catalin Baba.

Ministrul Educatiei a precizat ca miercuri vor fi 3.083 de unitati de invatamant inchise, iar 345.852 de elevi vor ramane acasa, ceea ce inseamna o reducere cu peste 50 la suta a scolilor si elevilor afectati de vreme.

Catalin Baba a mai spus ca in Bucuresti si 11 judete, respectiv Bistrita-Nasaud, Brasov, Cluj, Constanta, Covasna, Dolj, Maramures, Mures, Olt, Salaj si Sibiu, cursurile in toate unitatile de invatamant se desfasoara normal miercuri.

Ministrul Educatiei a mai spus ca recuperarea materiei se va face, dupa evaluare, pe tot parcursul anului scolar.

Cursurile au fost suspendate marti in 8.212 unitati de invatamant, in Capitala si in judetele Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita Mehedinti, Olt, Prahova si Vrancea fiind inchise toate unitatile.

×
Subiecte în articol: vreme ministerul educatiei scoli inchise