x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 5000 de pachete de ţigări, confiscate în municipiul Sfântu Gheorghe

Peste 5000 de pachete de ţigări, confiscate în municipiul Sfântu Gheorghe

07 Sep 2011   •   11:27

In noaptea de 6 spre 7 septembrie 2011, o echipa de patrulare din cadrul Politiei orasului Borsec, judetul Harghita, a oprit, pentru efectuarea unui control, o autoutilitara condusa de K.C., de 32 de ani, domiciliat in municipiul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna.

In momentul in care politistii controlau spatiul destinat transportului incarcaturii de marfa, K.C si alte doua persoane care se aflau cu el in masina au incercat sa fuga, dar au fost urmariti de oamenii legii. Politistii au reusit sa-l imobilizeze pe K.C..

In urma controlul autoutilitarei, au fost gasite 5.679 pachete de tigari netimbrate, de provenienta ucraineana. Din cercetari, a rezultat faptul ca incarcatura respectiva a fost preluata din localitatea Vanatori, judetul Neamt si se intentiona comercializarea acesteia in municipiul Brasov.
Cantitatea de tigari a fost ridicata de politisti, in vederea confiscarii.
In cauza, a fost intocmit dosar sub aspectul comiterii infractiunilor contrabanda cu produse accizate si evaziune fiscala.

Cercetarile continua in vederea identificarii si prinderii celorlalte doua persoane depistate, documentarii activitatii infractionale in vederea tragerii la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate, anunta IGPR.

×