x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petre Cozma: "Marian a fost executat 100%"

Petre Cozma: "Marian a fost executat 100%"

11 Aug 2009   •   00:00

Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, ucis într-un local din Veszprem, va fi prezent la meciul amical Ungaria-România, partidă ce sa va disputa în memoria fiului său.



"Voi fi prezent la meciul Ungaria-România, plec mâine dimineaţă. Voi asista la un meci în memoria fiului meu. Ei mereu au făcut câte ceva frumos în memoria lui, s-au purtat bine şi când era în viaţă. Nu reproşez nimic românilor, pentru că şi ei sunt aproape de mine, dar cei din Ungaria se mişcă altfel. Marian este iubit în continuare şi de poporul ungur şi aici la noi, deci nu îmi e teamă de o altfel de reacţie a suporterilor la acest meci de fotbal", a declarat Petre Cozma pentru sptfm.

Tatăl fostului handbalist a vorbit şi despre ancheta care se află în desfăşurare, afirmând cu tărie că fiul său a fost executat.

"Şi acum o săptămână a mai fost arestată o persoană. Ancheta merge greu, dar merge. Spun că merge greu pentru că nu sunt probe, însă acolo îşi fac treaba. Eu spun că 100% a fost o execuţie. Pe mine nu mă interesează ce fac trepăduşii aştia care mi-au omorât fiul, pe mine mă interesează ce fac cei care au dat ordin. Cel mai mult mă doare că ştiu mai multe şi nu pot să vorbesc.", a mai spus Petre Cozma.

×
Subiecte în articol: observator crima veszprem