x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piromanul din Bucureşti se lăuda că are o relaţie cu Melania Trump!

Piromanul din Bucureşti se lăuda că are o relaţie cu Melania Trump!

07 Apr 2018   •   14:01
Piromanul din Bucureşti se lăuda că are o relaţie cu Melania Trump!

Piromanul acuzat că a incendiat 8 maşini din Bucureşti susţinea că are o relaţie cu Melania Trump. Dezvăluirile au fost făcute de foştii săi vecini, care spun că bărbatul de 45 de ani avea un comportament bizar.

 

Piromanul reţinut de poliţişti a locuit într-un apartament pe care l-a vândut. Foştii săi vecini îşi amintesc însă bine de bărbatul de 45 de ani şi spun că avea un comportament bizar.

Individul s-ar fi lăudat că are o relaţie cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump. Foştii vecini dezvăluie că ajunseseră să se teamă de el, din cauza reacţiilor sale ciudate.

Potrivit anchetatorilor, piromanul este şofer profesionist, dar recent fusese dat afară de la firma pentru care lucra. A rămas şi cu permisul suspendat, pentru că a fost prins conducând o maşină cu numerele expirate.
Bărbatul e tatăl a doi copii şi e divorţat. Ar fi avut şi serioase probleme cu banii. A fost reţinut de poliţişti pe o stradă din Bucureşti, după ce anchetatorii au vizionat imaginile de pe aproape 200 de camere de supraveghere. El a recunoscut că a incendiat cele 8 maşini. OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: piroman melania trump relatie bucuresti