x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pirotehniștii au aruncat în aer o pungă cu mălai la Galați

Pirotehniștii au aruncat în aer o pungă cu mălai la Galați

22 Apr 2020   •   17:10
Pirotehniștii au aruncat în aer o pungă cu mălai la Galați

A fost alertă la Galaţi, după ce o persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112, anunţând prezenţa unui colet suspect pe o stradă din Galaţi. Coletul suspect s-a dovedit a fi o pungă de mălai.

Mai multe echipe de la SRI, Poliţie şi ISU Galaţi s-au deplasat la faţa locului.

Poliţiştii au asigurat perimetrul, iar angajaţii ISU au venit cu maşina pompierilor şi un echipaj SMURD, potrivit Mediafax.

Pachetul suspect se afla într-o cutie de distribuţie a gazelor naturale şi a fost scos de acolo cu ajutorul unui robot al SRI.

„Noi am asigurat zona cu autospecială de stingere şi un echipaj medical SMURD conform procedurilor de intrevenţie în astfel de cazuri. A fost misiunea celor de la SRI. Robotul a scos pachetul suspect din interiorul cutiei de distribuţie a gazelor naturale. Apoi, cu ajutorul unui şoc, pachetul a fost neutralizat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

În sacoşa aflată în interiorul cutiei de distribuţie a gazelor naturale se afla o pungă de mălai.

Produsul s-a împrăştiat pe stradă în momentul în care robotul i-a aplicat un şoc. La finalul misiunii, angajaţii de la societatea de salubrizare au curăţat trotuarul.

×
Subiecte în articol: malai galaţi pirotehnisti pachet suspesct