x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piţurcă: Nu îl voi pedepsi pe Tamaş, era în ziua lui liberă

Piţurcă: Nu îl voi pedepsi pe Tamaş, era în ziua lui liberă

31 Mai 2013   •   14:52
Piţurcă: Nu îl voi pedepsi pe Tamaş, era în ziua lui liberă

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, la reunirea naţionalei de la Mogoşoaia, că incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaş îi este caracteristic acestuia, subliniind însă că nu-l va pedepsi pe jucător, deoarece era în ziua lui liberă.

"Sper ca această acţiune a echipei naţionale să fie una reuşită, dar din păcate a început cu stângul, fiindcă s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Tamaş. El s-a antrenat toată săptămâna aici la Mogoşoaia, cu alţi trei colegi, dar din păcate s-a întâmplat. Nu e de râs, de fapt e caracteristic lui. Asta e situaţia, trebuie să luăm lucrurile cum sunt. În Anglia, probabil nu se băga în seamă aşa de mult, însă la noi se va discuta zile în şir. În sfârşit, el este ieşit din această acţiune. Îmi pare rău că i s-a înâmplat, el este un băiat admirabil, loial echipei naţionale. Dar asta e situaţia. În locul lui Tamaş va veni Dragoş Grigore", a declarat Piţurcă, potrivit Mediafax. Întrebat dacă îl va mai convoca pe Tamaş la naţională, Piţurcă a răspuns: "Să vedem, nu pot da acum un răspuns sigur".

Piţurcă a menţionat că nu-l va pedepsi pe Tamaş, deoarece acesta era în ziua lui liberă.

"N-am discutat cu el, am înţeles că este încă la poliţie, dar ne-am interesat de el. De unde ştiţi că a fost luat în cătuşe? Nu vreau să mai discut, faptul e oricum consumat, nu e la prima abatere. Pedeapsă nu va primi din partea mea, petru că era ziua lui liberă şi oricum aici suntem la echipa naţională. Din partea clubului dacă va primi ceva, pentru că acolo au un regulament de ordine interioară. În Anglia citesc aproape săptămânal de astfel de cazuri. Imaginea naţionalei e şifonată zilnic, de absolut toţi, în frunte cu mine, dar altfel nu ar mai fi rating şi nu s-ar mai vinde ziarele", a mai spus selecţionerul.

Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), 29 de ani, a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart uşa de la intrarea într-un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie.


×