x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Planuri mari la SRR

Planuri mari la SRR

de Cristina Ologeanu    |    03 Sep 2005   •   00:00
Planuri mari la SRR

Maria Toghina, recent venita la conducerea Societatii Romane de Radiodifuziune, a declarat intr-o intalnire cu presa ca, pentru moment, isi propune sa duca la bun sfarsit trei mari planuri.
"Vrem sa recuperam din deficit, care se ridica la suma de 37 de miliarde. Vom face si o reasezare a institutiei. In acest sens, ne gandim la o noua organigrama si deja am demarat un proces de evaluare a managerilor. Si, nu in ultimul rand, lucram la grila de toamna-iarna."

DEFICIT. Atat Maria Toghina, cat si consiliera sa, Cristina Vasiloiu, s-au aratat ingrozite de rezultatele auditului intern, care au aratat ca SRR a inregistrat un deficit de 37 de miliarde. Pentru ca asupra obiectivitatii acestui raport inca mai planeaza o serie de suspiciuni, Maria Toghina a cerut efectuarea unui audit extern, urmand ca dupa efectuarea acestuia sa se ia "deciziile care se impun", adica sanctionarea persoanelor care se fac vinovate de depasirea bugetului. "Daca SRR se afla in impas financiar, acest lucru se datoreaza descentralizarii", a explicat noul director. Toghina a mai afirmat ca Radio Romania detine la ora actuala prea putine frecvente si ca isi doreste ca, pe langa Radio Romania Actualitati si Radio Romania Cultural, sa transforme si Radio Romania Muzical intr-un post national. Asta dupa intalnirea din 28 septembrie cu CNA, sedinta in care se va lamuri situatia acestei frecvente. INITIATIVA. Noul director al SRR este pus pe fapte mari

×
Subiecte în articol: observator