x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploile torenţiale şi grindina au făcut ravagii în ţară.

Ploile torenţiale şi grindina au făcut ravagii în ţară.

03 Iun 2011   •   06:02
Ploile torenţiale şi grindina au făcut ravagii în ţară.

Rupere de nori in mai multe orase din tara, inclusiv in Capitala, la putin timp dupa ce meteorologii au emis o avertizare de furtuna. Ploaia torentiala a dus la umplerea canalizarilor si revarsarea apelor pe strazi. Vantul puternic a rupt mai multi copaci, iar turla unei biserici a luat foc dupa ce a fost lovita de fulger.

O ploaie care nu a durat mai mult de cateva minute a inundat mai multe strazi din Galati, iar circulatia masinilor s-a desfasurat cu dificultate, scrie antena3.ro. La Campina, sistemul de canalizare nu a mai facut fata ploii torentiale, iar apa s-a revarsat pe strazi.

Si in Tulcea ploaia torentiala a umplut canalizarea orasului. Unii, mai ghinionisti, au ramas cu masinile in mijlocul strazii, fiind nevoie de ajutorul trecatorilor ca sa iasa la mal.

Turla bisericii din comuna damboviteana Pietrosita a luat foc, aseara, dupa ce, potrivit localnicilor, a fost lovita de un fulger, in timpul unei furtuni. In Deva, furtuna a doborat mai multi copaci si au avariat acoperisul unui bloc din Hunedoara. Unul dintre arborii franti s-a pravalit chiar peste o masina aflata in trafic.

×