x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PNL organizează două mitinguri, în iunie. Au aviz de la Primăria Capitalei

PNL organizează două mitinguri, în iunie. Au aviz de la Primăria Capitalei

16 Iun 2015   •   09:39
PNL organizează două mitinguri, în iunie. Au aviz de la Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Anca Scarlat

Partidul Naţional Liberal a obţinut avize pentru organizarea a două mitinguri în Bucureşti, în 20 şi 26 iunie, la care se aşteaptă aproximativ 50.000, respectiv 20.000 de persoane, potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice a aprobat, în şedinţa din 10 iunie, la solicitarea PNL, organizarea a două adunări publice, scrie antena3.ro.

Astfel, PNL ar urma să organizeze un miting în 20 iunie, între orele 10.30 - 14.00, cu sosirea participanţilor între 8.30 - 10.30 şi plecarea acestora între 14.00 - 15.30.

Evenimentul, la care ar trebui să participe aproximativ 50.000 de persoane, potrivit cererii depuse la Primărie de către organizatori, ar urma să se desfăşoare în Piaţa Victoriei, în perimetrul cuprins între bulevardul Aviatorilor - Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, bulevardul Nicolae Titulescu, Calea Victoriei, bulevardul Lascăr Catargiu.

Cel de-al doilea aviz acordat de comisia din cadrul Primăriei Capitalei vizează organizarea unui miting al PNL în 26 iunie, între orele 10.30-14.00, cu sosirea participanţilor între orele 8.30 - 10.30 şi plecarea acestora între 14.00 - 15.30.

Manifestaţia se va desfăşura în Piaţa Victoriei, în perimetrul cuprins între bulevardul Aviatorilor - Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, bulevardul Nicolae Titulescu, Calea Victoriei, bulevardul Lascăr Catargiu, iar autorizaţia emisă de Primăria Capitalei este pentru aproximativ 20.000 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, cele două adunări publice au fost stabilite de comun acord cu organizatorii, protocoalele de organizare şi de desfăşurare a evenimentelor fiind semnate de toţi membrii comisiei, inclusiv de către organizatori.

"Menţionăm că până în prezent, la Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice nu a fost înregistrată o altă cerere privind organizarea acestor evenimente într-un alt loc sau într-o altă perioadă", mai precizează sursa citată.

PNL primise de la Primăria Capitalei autorizaţie pentru organizarea unui "lanţ uman" la Palatul Parlamentului vineri, 12 iunie, când Parlamentul a dezbătut moţiunea de cenzură a liberalilor. Liberalii au anulat însă acţiunea, în condiţiile în care şi PSD primise autorizaţie pentru miting în aceeaşi zi.


×
Subiecte în articol: miting pnl miting pnl aviz primaria capitalei