x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia a intrat în forţă la Izvorani. Monica şi-a luat copilul

Poliţia a intrat în forţă la Izvorani. Monica şi-a luat copilul

15 Apr 2011   •   11:02
Poliţia a intrat în forţă la Izvorani. Monica şi-a luat copilul
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National

Monica Columbeanu a plecat de la Izvorani împreună cu fiica ei după ce poliţiştii au forţat intrarea în vila lui Irinel Columbeanu.

Fetiţa a fost foarte bucuroasă să îşi vadă mama şi i-a sărit în braţe.
"Fetiţa s-a întâlnit cu mama ei şi a fost extrem de bucuroasă să o vadă. A sărit în braţele mamei. A fost foarte emotionată când a văzut-o pe Monica", a declarat avocatul Monicăi Columbeanu, Ionuţ Dojană. El a precizat că fetiţa nu s-a speriat de cei care erau în jurul ei.

Irina Columbeanu a fost consultată de medicii care au ajuns la Izvorani cu o ambulanţă. Potrivit medicilor fetiţa nu a avut niciodată rubeolă.

Monica Columbeanu a fost ţinută mai bine de două ore la poarta domeniului de la Izvorani. Tânăra a ajuns la vila omului de afaceri împreună cu avocaţii, executorul judecătoresc şi mai mulţi poliţişti.

După ce executorul judecătoresc a încercat, pe cale amiabilă, să o ia pe Irina de la Irinel Columbeanu pentru a o încredinţa mamei ei, acţiune soldată cu eşec, autorităţile au decis intervenţia în forţă pentru a pune în executare hotărârea judecătorească.




Irina Columbeanu va rămâne cu mama ei până la finalizarea divorţului dintre Irinel şi Monica. Decizia a fost luată ieri de către judecătorii de la Buftea. Ei au respins cererea lui Irinel Columbeanu ca fetiţa să rămână în îngrijirea sa.

Astăzi, Judecătoria Buftea a decis ca Irinel Columbeanu să plătească 2.000 de lei, pensie alimentară pentru fiica sa, începând din luna aprilie.

"Refuzul de a pleca la mamă nu vine din partea mea, ci din partea copilului, care plânge în continuu şi mă roagă ", scrie Columbeanu, apreciind că este de datoria sa să ţină cont de "părerea vehement exprimată" a fiicei sale.

Monica Columbeanu a încercat de patru ori să o ia pe Irina de la vila din Izvorani, fără niciun succes. Aceasta s-a decis în cele din urmă să apeleze la un executor judecătoresc, aşa că a depus o cerere de încuviinţare a micuţei, cerere care a fost soluţionată joi. (V.M.)

×
Subiecte în articol: irina buftea columbeanu monica columbeanu