x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia face un apel către cetăţeni! Un suspect de crimă se află în libertate

Poliţia face un apel către cetăţeni! Un suspect de crimă se află în libertate

08 Feb 2019   •   13:22
Poliţia face un apel către cetăţeni! Un suspect de crimă se află în libertate

Poliţia Capitalei a făcut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere cu un tânăr suspectat că a omorât un bărbat la începutul lunii decembrie 2018 şi face apel la populaţie pentru identificarea ucigaşului.

În dimineaţa zilei de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, produse cel mai probabil de un cuţit, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Pe 3 decembrie 2018 a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul Parchetului Capitalei şi ofiţeri de la Serviciul Omoruri, fiind efectuată şi autopsia la INML.

Ulterior, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini, a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în imagini în compania victimei, în perioada menţionată.

"Prezentăm cadre surprinse de camerele de supraveghere video şi pentru identificarea bărbatului facem apel la cei care îl recunosc în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", se arată în comunicat. AGERPRES

×