x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia nu a găsit nicio bombă la Tribunalul Bucureşti. Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă

Poliţia nu a găsit nicio bombă la Tribunalul Bucureşti. Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă

05 Iun 2020   •   13:59
Poliţia nu a găsit nicio bombă la Tribunalul Bucureşti. Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă

Ameninţarea cu bombă de la Tribunalul Bucureşti s-a dovedit a fi una falsă. Preşedinta instanţei, judecătoarea Laura Radu, a anunţat că încă nu a fost identificat autorul alertei, dar a subliniat că activitatea instanței a fost foarte afectată.

„Activitatea continuă în acest moment în parametri de normalitate. (...) A fost foarte afectată activitatea, având în vedere că aveam intervale orare bine definite, având în vedere că această măsură de evacuare a avut loc la ora 10:00, iar acum este trecut de ora 13:00. Deja s-a pierdut timp important. Sperăm să fie recuperat”, a declarat Laura Radu.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către jandarmi cu privire la faptul că au fost informaţi că în sediul instituţiei este amplasată o bombă.

Toată clădirea a fost evacuată. De dimineaţă, avocaţii, justiţiabilii şi personalul instanţei au aşteptat ca poliţia să încheie verificările.

Mediafax

×