x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Română, evaluată la 1.1 stele pe pagina de Facebook

Poliţia Română, evaluată la 1.1 stele pe pagina de Facebook

de Georgiana Oprea    |    01 Aug 2018   •   14:46
Poliţia Română, evaluată la 1.1 stele pe pagina de Facebook

Acţiunea Poliţiei Române de a lua plăcuţele de înmatriculare anti-PSD ale maşinii din Suedia, marca Audi, şi de a întocmi dosar penal pe numele şoferului, a adus cu sine un val de nemulţumiri pe Facebook şi o evaluare a Poliţiei Române la 1.1 din 5 stele.

Peste 45.000 de români au evaluat cu o stea Poliţia Română pe pagina oficială de Facebook. Oamenii îi acuză că sunt în slujba politicienilor şi nu a cetăţenilor. 

În replică la valul de persoane nemulţumite de acţiunile Poliţiei Române, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, Ovidiu Muntean, a scris pe pagina de Facebook a IGPR: “Pentru toţi care urâţi şi jigniţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la orice altcineva nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă înşală, la accidentele rutiere când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!”. Ulterior, mesajul lui Ovidiu Munteanu a fost şters.

La polul opus, Marian Godină critică modul în care Poliţia reacţionează şi îi răspunde lui Ovidiu Munteanu. “Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberaţie, luna viitoare când bagă cardul în bancomat să-i apară pe ecran: aici nu << e >> bani, mergi la o mătuşă, la o casă de binefaceri, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi”, se arată în finalul mesajului postat pe Facebook de Marian Godină.

Mai mult, fostul şef al biroului de combatere a crimei organizate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un mesaj prin care i se solicită să acorde cinci stele Poliţiei Române.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: facebook poliţia romănă