x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Politia si SRI, in bezna

Politia si SRI, in bezna

17 Feb 2004   •   00:00

Politia doljeana si SRI au ramas ieri-dimineata, la prima ora, la propriu, in bezna.



Sediile Serviciului Roman de Informatii - Sectia Dolj, Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj si Politiei Municipiului Craiova, dar si numeroase birouri si servicii au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la un cablu subteran. Totodata, centralele telefonice ale Politiei au incetat sa mai functioneze. Mii de craioveni care locuiesc in zona cartierelor Brazda lui Novac - George Enescu au fost si ei afectati de pana de curent.
SC Electrica a reusit sa realimenteze populatia cu energie in jurul pranzului, insa Politia si SRI nu au avut acelasi noroc.
Institutiile in cauza au fost dotate cu generatoare de rezerva, insa acestea s-au dovedit a fi insuficiente pentru acoperirea necesarului.
Nu este prima oara cand craiovenii sufera din cauza repetatelor defectiuni in reteaua SC Electrica. Necazurile au inceput chiar in noaptea de Revelion, cand mii de craioveni au petrecut in bezna. Luati la intrebari, reprezentantii SC Electrica dau vina pe numarul mare de consumatori, mai ales pe timp de iarna, care supraincarca retelele.
CRISTIAN VASILCOIU

×
Subiecte în articol: observator