x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist sub o ploaie de gloanţe!

Poliţist sub o ploaie de gloanţe!

de Andrei Ando    |    10 Iun 2009   •   00:00

Un agent de poliţie din oraşul arădean Nădlac a fost împuşcat în abdomen, luni noapte, de un infractor urmărit general care se ascundea într-un imobil părăsit.



Victima a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean, comandantul Poliţiei arădene dispunând ca toţi subordonaţii săi care au grupa de sânge similară cu cea a colegului rănit să doneze sânge pentru a facilita intervenţia chirurgicală. Operaţia a durat cinci ore, starea pacientului fiind stabilizată. Poliţistul rănit are 29 de ani, este căsătorit şi are un copil de 2 ani. Potrivit procurorului criminalist Pavel Palcu, agentul, care lucrează la Ordine Publică în cadrul Poliţiei Nădlac, a fost împuşcat în jurul orei 4:00, când a încercat să-l legitimeze pe suspect. Anchetatorii au stabilit că arma folosită este un revolver Magnum 357, de calibrul 9 milimetri.

ASCUNS ÎN CASA PAROHIALĂ
Poliţiştii au fost sunaţi, luni seară, de un localnic din Nădlac, care i-a anunţat că în casa parohială părăsită a intrat un bărbat de mai multe ori în ultimele zile. Un echipaj format din doi subofiţeri de la Ordine Publică a mers să verifice imobilul, găsind înăuntru câteva obiecte: haine, un binoclu şi mănuşi chirurgicale. "Poliţiştii au stat la pândă până a apărut un bărbat. Când s-au apropiat să-l legitimeze, suspectul a scos un pistol şi a tras un foc, rănindu-l în abdomen pe unul dintre agenţi", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad. Al doilea poliţist, ajutat de alţi trei agenţi comunitari aflaţi la mică distanţă, la aceeaşi pândă, l-a imobilizat pe suspect şi l-a dus la secţie. În ceea ce îl priveşte pe agresor, poliţiştii spun că este cetăţean român de etnie slovacă şi că era urmărit general din iulie 2008, pentru diverse furturi.

×
Subiecte în articol: observator