x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţişti, la furat într-un magazin din Capitală - video

Poliţişti, la furat într-un magazin din Capitală - video

07 Mai 2011   •   16:31
Poliţişti, la furat într-un magazin din Capitală - video

164277-politist-hot-18751400.jpgAflaţi în misiune,în cadrul unei operaţiuni de anchetă a unui furt petrecut într-un magazin, mai mulţi poliţişti de la Secţia 9 au fost surprinşi de camerele de supraveghere  în momentul în care au luat de pe rafturi brichete şi deodorante, fără să le plătească. 

Evenimentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Administratorul magazinului solicitase prezenţa poliţiştilor pentru a investiga un furt.
Sosiţi la faţa locului, o parte dintre poliţişti a început să se plimbe prin magazin, fără să cunoască faptul că acesta avea instalată o reţea de camere de supraveghere. 

Din imaginile surprinse de camere se observă cum unul dintre poliţişti ia o brichetă, o verifică şi apoi şi-o însuşeşte. Un coleg de-al lui bagă în haină un deodorant, iar la câteva minute se întoarce şi mai ia unul.

Deocamdată, poliţiştii sunt cercetaţi disciplinar. Este posibil ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti să declanşeze o anchetă pentru furt calificat în acest caz, ei riscând o condamnare de până la 7 ani.

×