x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii au luat la puricat ştrandurile din Bucureşti

Poliţiştii au luat la puricat ştrandurile din Bucureşti

16 Iul 2011   •   11:33
Poliţiştii au luat la puricat ştrandurile din Bucureşti

UPDATE: Controalele efectuate in cinci mari stranduri bucurestene s-au soldat cu opt amenzi in valoare totala de 61.000 de lei. De asemenea, au fost intocmite cinci dosare penale, iar 6.500 de lei pentru care nu existau dovezi fiscale au fost confiscati.

Principalele nereguli constatate au fost legate de informarea privind oferirea sezlongurilor, lipsa termometrelor in spatiile de racire sau lipsa echipamentului pentru personalul care comercializa produse alimentare.

“Nu dorim sa ingradim activitatea niciunui comerciant, dar trebuie sa ne asiguram ca cei care vin gasesc conditii optime, ca apa nu le poate produce probleme, iar produsele consumate nu le pericliteaza sanatatea', a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

50 de politisti din cadrul Politiei Capitalei au descins sambata dimineata in cateva stranduri bucurestene, actiunea lor avand ca scop verificarea conditiilor de functionare.

Potrivit Antena 3, autoritatile verifica in primul rand conditiile de functionare, dar si calitatea apei si modul de comercializare a unor produse in cadrul strandurilor.

×
Subiecte în articol: bucuresti politia control ştrand