x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi două fete de 11 ani, dispărute în Dâmbovița și București

Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi două fete de 11 ani, dispărute în Dâmbovița și București

21 Sep 2019   •   11:40
Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi două fete de 11 ani, dispărute în Dâmbovița și București

Poliţiştii din Dâmboviţa caută o fată de 11 ani din localitatea Gura Şuţii, care, vineri, nu a mai revenit acasă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ea se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. 

Are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Adriana, care a dispărut în timp ce se întorcea de la școală, este căutată cu drone și cu un elicopter. Jandarmii au mers în curtea părinților pentru a ridica urme.

Poliţiştii solicită persoanelor care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Concomitent, Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor în vederea depistării unei minore care, miercurea trecută, a plecat de pe raza Sectorului 3 şi nu a revenit până în prezent.

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Capitalei sâmbătă, minora dispărută se numeşte Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Deasupra genunchiului drept are două cicatrice, reprezentând două inimi.

La data dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, iar în picioare avea adidaşi negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112

AGERPRES

×
Subiecte în articol: disparitie minora apel 112