x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta către ministrul Transporturilor: "Spuneţi-i secretarului de stat să ţină pentru el glumele pe care le face"

Ponta către ministrul Transporturilor: "Spuneţi-i secretarului de stat să ţină pentru el glumele pe care le face"

02 Iul 2012   •   18:11
Ponta către ministrul Transporturilor: "Spuneţi-i secretarului de stat să ţină pentru el glumele pe care le face"

Premierul Victor Ponta i-a cerut luni ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, sa-i transmita secretarului de stat de la ministerul pe care il conduce ca nu-i plac glumele pe care aceste le face si ca ar trebui sa si le tina pentru el.

"Spuneti-i secretarului dumneavoastra de stat ca nu imi plac glumele domniei sale, sa si le tina pentru el, cu lumea de apoi si cu alte lucruri de genul asta, si va rog sa aveti grija sa luam banii celor care sunt de vina ca n-avem gata autostrada asa cum trebuia sa o avem pe 30 iunie", i-a spus Ponta lui Silaghi in debutul sedintei de guvern.

Premierul a mai spus ca doreste sa mai mearga impreuna pana la autostrada, iar atunci cand Silaghi a intervenit afirmand ca a fost "si joi si azi", Ponta a replicat: "Stiu ca ati fost".

Potrivit presei, secretarul general adjunct in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Horatiu Buzatu, cu ocazia unei vizite la autostrada Bucuresti-Ploiesti, intrebat daca aceasta va fi gata la sfarsitul lunii iunie, asa cum s-a anuntat oficial, a spus: "Stiti cum e, siguri nu putem fi niciodata. S-a anuntat si sfarsitul lumii, daca nu ma indoiesc, undeva la sfarsitul acestei luni (n.r. iunie). Daca vine sfarsitul lumii inainte, atunci nu vom mai putea circula".

×