x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta în fotografii de familie. Cum arăta în adolescenţă premierul României (GALERIE FOTO)

Victor Ponta în fotografii de familie. Cum arăta în adolescenţă premierul României (GALERIE FOTO)

28 Feb 2013   •   22:56
Victor Ponta în fotografii de familie. Cum arăta în adolescenţă premierul României (GALERIE FOTO)
Sursa foto: antena3.ro

Pentru prima dată într-o emisiune de televiziune, mama premierului României, Cornelia Naum, a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3 despre fiul său, Victor Ponta.

Cornelia Naum nu a venit însă cu mâna goală, ci cu o serie de fotografii cu fiul ei, din perioada adolescenţei sau a facultăţii, când actualul premier purta plete şi era vedeta şcolii la baschet.

Cornelia Naum spune că Ponta a fost un copil foarte cuminte, ieşind în evidenţă doar la 17 ani, prin "aventura pariziană".

"Avea 17 ani. Eu, care făcusem foarte multe excursii cu ei, cu rucsacul în spate, am ştiut că nu am de ce mă teme dacă îl trimit într-o aventură. Şi i-am spus: Ieşi la şosea, faci autostopul te duci la Paris, dormi două nopţi în parcurile superbe de acolo şi te întorci acasă. Nu s-a mai întors atunci, având impresia că are o şansă acolo", a declarat mama premierului.

Cornelia Naum a povestit că Victor a trăit acolo 8 luni de zile, timp în care a reuşit să îşi închirieze o mansardă, să se angajeze şi chiar să aibă un carnet de cecuri.

Mai multe detalii pe antena3.ro. 

×