x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: I-am cerut iertare mamei mele. A fost porcăită și făcută în toate felurile doar pentru că este mama mea

Ponta: I-am cerut iertare mamei mele. A fost porcăită și făcută în toate felurile doar pentru că este mama mea

18 Feb 2015   •   18:25
Ponta: I-am cerut iertare mamei mele. A fost porcăită și făcută în toate felurile doar pentru că este mama mea
Premierul Victor Ponta a declarat că DNA nu a chemat-o nicăieri pe mama sa pentru a o audia, adăugând că i-a cerut iertare acesteia pentru că "a fost făcută în toate felurile" numai pentru că este mama lui. 
 
"În primul rând, nu am voie și nici nu comentez cauze aflate pe rol. În al doilea rând, însă, îmi pare rău, mi-am cerut iertare mamei mele care are 72 de ani, nici măcar un vecin nu i-a zis vreodată ceva de rău și ieri a fost porcăită și făcută în toate felurile, e adevărat la un post de televiziune, doar pentru faptul că e mama mea. În rest, după cum probabil jurnaliștii onești știu, DNA nu a chemat-o nicăieri să o audieze, nu are nicio calitate procesuală, nu are decât calitatea de mama mea și pentru asta repet, după 72 de ani de viață onestă, a suferit ieri, nu știu, a devenit așa cel mai rău om din lume și, pentru asta, mă simt, față de ea și față de cei care se află în această situație, mă simt foarte rău și îmi pare foarte rău", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului.
 
El a completat că pe mama sa au implicat-o în cauza respectivă "niște indivizi care se ocupă cu evaziunea fiscală în presă" și care au vorbit marți despre ea, în condițiile în care "procurorii au fost foarte corecți, au spus foarte clar că mama mea nu are nicio legătură cu această cauză".
 
 

×