x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Mona Pivniceru şi Valer Dorneanu au pregătirea necesară, dar şi factura morală pentru CCR

Ponta: Mona Pivniceru şi Valer Dorneanu au pregătirea necesară, dar şi factura morală pentru CCR

18 Mar 2013   •   13:45
Ponta: Mona Pivniceru şi Valer Dorneanu au pregătirea necesară, dar şi factura morală pentru CCR

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valer Dorneanu sunt doi profesionişti care au pregătirea necesară, dar şi factura morală pentru a face parte din Curtea Constituţională, a declarat luni premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD.

Modul de acordare a sprijinului parlamentarilor PSD pentru judecătorii CCR reprezintă una dintre temele de discuţie de la reuniunea Biroului Permanent Naţional al partidului.

"Astăzi trebuie să discutăm despre acordarea sprijinului parlamentarilor noştri pentru propunerile privind judecătorii la Curtea Constituţională. Doamna Pivniceru şi dl Dorneanu cred că sunt doi profesionişti care au pregătirea necesară şi factura morală pentru a face parte din ceea ce reprezintă această instituţie fundamentală a statului - Curtea Constituţională. Sunt decizii pe care le vom lua în cadrul partidului. Dar cred că cel mai important mesaj pentru opinia publică este mesajul de soliditate, seriozitate al partidului nostru în pregătirea Congresului. Am avut şi noi momente mai puţin bune, acum ne delectăm la televizor cu show-urile de la PDL şi de pe la alte partide. Noi avem sarcina să guvernăm cât mai bine şi să vedem că PSD rămâne, dincolo de guvernare, acel partid de centru-stânga care în ultimii 23 de ani a reprezentat totuşi principalul partid al României", a subliniat preşedintele PSD. (Agerpres)

×