x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Noi nu vom pune şi nu am pus niciodată problema ruperii USL. Ne ţinem de cuvânt până la capăt

Ponta: Noi nu vom pune şi nu am pus niciodată problema ruperii USL. Ne ţinem de cuvânt până la capăt

01 Apr 2013   •   14:27
Ponta: Noi nu vom pune şi nu am pus niciodată problema ruperii USL. Ne ţinem de cuvânt până la capăt

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că el nu a pus niciodată problema ruperii USL, arătând că nimeni din PSD nu va pune o astfel de problemă niciodată şi că social-democraţii sunt parteneri serioşi de alianţă.  "Eu nu am pus niciodată problema ruperii USL. Şi nu o să pună niciodată cineva din PSD. Noi suntem nişte parteneri foarte serioşi", a spus Ponta, răspunzând unei întrebări legate de afirmaţiile liderului PNL, Crin Antonescu, privind "varianta" ruperii USL în situaţia în care Kovesi va fi numită la şefia DNA.

Solicitat să comenteze afirmaţiile lui Antonescu, Ponta a răspuns: "Mă întrebaţi pe mine? Eu nu ştiu aceste lucruri şi nu vorbesc în numele PNL. Vorbesc în numele PSD. Noi nu vom pune niciodată şi nu am pus niciodată problema ruperii.. noi nici n-am prea mai fost în alianţe ca să le rupem. E prima alianţă importantă în care suntem şi ne ţinem de cuvânt până la capăt".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că, în cazul în care premierul Victor Ponta o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, se pune întrebarea ce se întâmplă în continuare, adică dacă se rupe USL, el spunând că "poate e şi asta o variantă", deşi are îndoieli.

Articolul complet, aici.

×
Subiecte în articol: ponta rupere USL antonescu