x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta: Videanu să "scoată banii" şi să-i dea lui Constanda! Vanghelie: Oprescu trebuie să negocieze

Ponta: Videanu să "scoată banii" şi să-i dea lui Constanda! Vanghelie: Oprescu trebuie să negocieze

06 Iul 2011   •   12:59
Ponta: Videanu să "scoată banii" şi să-i dea lui Constanda! Vanghelie: Oprescu trebuie să negocieze

Social-democratii au pareri impartite in privinta deciziei Tribunalului Bucuresti, potrivit careia Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda aproximativ 165 milioane euro, dupa ce instanta a anulat schimbul de terenuri din Satul Francez contra Parcul Bordei.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, in acest caz, "Adriean Videanu sa scoata banii si sa-i dea" omului de afaceri. "Doar n-o sa platim toti din buzunarul nostru ce a facut Videanu. Videanu are de unde sa-i dea banii lui Constanda", a spus Ponta, citat de Agerpres.

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat, ca din punctul sau de vedere, decizia Tribunalului in cazul omului de afaceri Costica Constanda, este "foarte buna", adaugand ca Sorin Oprescu trebuie sa poarte o negociere cu omul de afaceri.

"Eu, in acest moment, cred ca decizia Tribunalului este foarte buna, pentru ca Parcul Bordei nu putea fi dat. De la inceput, daca luam istoricul, s-au facut niste greseli, nu mai conteaza cine si cum, cred ca stiti, ala care este numarul unu. Noi tratam in societatea romaneasca problemele dupa ce ajungem sa ni se intample si pacientul este bolnav de cancer. Asta este, minicipalitatea cred ca va pierde banii respectivi, dar eu cred ca Sorin Oprescu trebuie sa-l cheme la Constanda si sa faca o negociere cu Constanda, in contextul in care, decat sa dea Bordeiul sau sa dea Satul Francez, trebuie sa aiba o discutie cu Constanda. Nu se mai pot lasa lucrurile doar asa sa asteptam sa ni se intample ca sa nu ne asumam responsabilitatea", a spus Vanghelie, care a precizat ca de la inceput nu trebuia sa i se dea lui Constanda titlul de proprietate si trebuia cautata o forma de despagubire.

"De aici cred ca s-a gresit, au iesit tot felul de scandaluri. Nu poti sa dai pur si simplu doar o declaratie ca te trezesti ca se castiga definitiv si irevocabil si-ti blocheaza contul si atunci ai o problema majora. Nu asa sunt problemele, trebuie sa chemi omul si sa vezi unde are dreptate, unde n-are dreptate, care este solutia. Se pot gasi solutii. Parerea mea este ca trebuie sa-l cheme si sa stabileasca solutia optima pentru Bucuresti si pentru bucuresteni", a conchis Vanghelie.

×