x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Porţi deschise de Săptămâna Mediului

Porţi deschise de Săptămâna Mediului

de Alexandru Nastase    |    31 Mai 2010   •   00:00

La 1 iunie va avea loc la sediului ministerului Ziua Porţilor Deschise, când copiii vor avea ocazia să se întâlnească şi să vorbească despre mediu cu ministrul László Borbély. În aceeaşi zi vor fi premiaţi câştigătorii concursului "ECOlorează lumea!" organizat de MMMP şi de Asociaţia "Şcoli pentru un Viitor Verde", proiect care s-a desfăşurat în perioada 16-26 mai 2010.

Copiii câştigători vor pleca într-o vacanţă în Delta Dunării. De asemenea, pe parcursul întregii săptămânii se vor organiza curse de biciclete şi concursuri de role, atât în capitală, cât şi în alte oraşe din ţară. Manifestările se vor încheia la 5 iunie, de Ziua Internaţională a Mediului, cu o amplă acţiune de ecologizare pe Valea Arieşului, în judeţul Alba, la care va participa şi ministrul László Borbély.

Totodată, în Bucureşti, sub patronajul MMP, cu sprijinul organizaţiei neguvernamentale Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă şi al companiei "Passe Partout", va fi pusă în scenă piesa "Gunoiul şi ghiocelul", spectacol care îl are ca protagonist pe actorul Dan Puric.

×
Subiecte în articol: verde!