x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poveste de iubire cu termen-limita

Poveste de iubire cu termen-limita

19 Oct 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE

Andra si Bradut din Bucuresti sunt casatoriti de doi ani. Ea este foarte bolnava si a vrut sa se casatoreasca si in fata lui Dumnezeu inainte sa plece dintre cei vii. Dorinta lor a fost indeplinita de echipa emisiunii "Din Dragoste".
CRISTIAN PETRU

DORINTA INDEPLINITA. Andra si Bradut au ajuns in fata altarului cu ajutorul emisiunii "Din Dragoste"
Doi oameni indragostiti fac planuri. Vor sa mearga la anul impreuna la mare, sa petreaca mult timp impreuna. Iar daca dragostea este mare, isi doresc sa isi petreaca batranetile impreuna. In unele povesti de dragoste nu pot exista insa planuri. Tot ce au unii este prezentul, clipa de fata de care trebuie sa profite cat o mai au. Pentru ca viitorul este mai nesigur decat de obicei. Andra este chinuita de o boala necrutatoare, care o va lua de langa Bradut, cel pe care il iubeste.

PRIMELE INTALNIRI. Andra si Bradut din Bucuresti se cunosc din 2000. Fiecare a fost casatorit si are cate un copil. Cand s-au cunoscut el lucra ca vanzator la un raion de electrocasnice din magazinul Titan din Bucuresti, iar ea avea un magazin. Bradut a vazut-o, si-a luat inima in dinti si a abordat-o. I-a povestit cate ceva despre viata lui si a doua zi a condus-o acasa. Dupa o saptamana, indragostit nebuneste de ea, Bradut si-a cheltuit tot salariul pentru a-i face un cadou. Nimic nu mai conta insa decat zambetul ei. Andra a fost foarte impresionata de gestul lui. Dupa doar doua saptamani dupa ce s-au cunoscut, legatura lor devenise foarte serioasa. Iar Andra i-a marturisit lui Bradut marele ei secret: suferea de leucemie. Pe el nu l-a interesat boala ei. O iubea, era femeia pe care si-o dorise intotdeauna si simtea ca sunt jumatatile aceluiasi intreg. Andra i-a propus lui Bradut sa se mute la ea, in casa care ii ramasese de la sotul ei. Dar in momentul in care fostul ei sot a aflat ca ea a adus pe altcineva in fosta lor locuinta nu a fost de acord si a cerut partajul. Si, din acel moment, Andra si Bradut au fost nevoiti sa se mute de mai multe ori. Iubirea lor nu mai avea o adresa stabila. Nici mama ei nu a fost de acord cu relatia lor.
AJUTOR. Mircea Radu a dus-o pe Andra la cumparaturi pentru nunta
IN LIMUZINA. Vedeta Antenei 1 a condus-o pe Andra spre biserica

FARA COPII. In perioada in care s-au cunoscut, Andra lesina de doua ori pe zi. Facea un tratament naturist care o slabise foarte mult. Bradut a avut insa rabdare cu ea, i-a gatit, a avut grija de ea, iar iubirea lui a pus-o din nou pe picioare. Andra a renuntat la afacere si chiar daca are doua facultati si-a gasit greu un loc de munca. Nici barbatul nu a avut mai mult noroc. A schimbat mai multe locuri de munca pentru a se putea intretine. Iubirea lor parca nu era insa plina. Isi doreau foarte mult un copil. Chiar si medicii ii recomandasera Andrei sa mai faca un copil pentru ca sarcina ar fi ajutat la producerea de anticorpi. S-au tot chinuit, au facut tratamente pana cand ea a ramas insarcinata, dar a pierdut copilul. Au incetat sa mai spere ca vor avea un copil. S-au casatorit in 2002 si au avut doar opt invitati. Nici o ruda nu le-a calcat casa la petrecere. A fost o cununie simpla, fara obligatii si fara prea multe pretentii. "Ne iubim atat de mult incat nu mai avem nevoie de nimeni", marturiseste Bradut. Nici macar lipsa banilor sau a unei locuinte a lor nu a reprezentat motiv de cearta intre ei. S-au indepartat de toti cei care nu i-au inteles si care nu au acceptat legatura lor. Se simt bine numai ei doi. In cei patru ani de cand se cunosc, boala ei s-a facut foarte putin simtita.

PROBLEME. Anul trecut, Andra a fost plecata la munca in Italia. Aveau nevoie de bani si a plecat sa aiba grija de o femeie in varsta. A avut un contract de trei luni. Nu a rezistat insa decat doua luni pentru ca nu se simtea bine. Boala parca se agravase in absenta iubitului ei. In urma cu cateva luni, Andra i-a marturisit lui Bradut ca pentru a tine boala in frau a facut tot timpul tratament. Dar dupa ultimele analize medicii au dat un verdict cutremurator: boala este intr-o faza terminala si mai are de trait pana in februarie 2005. Mai putin de patru luni. Peste sufletul lui Bradut vestea a venit ca un trasnet. Nu ii venea sa creada ca Andra a trecut singura prin tot acest calvar. Au plans impreuna zile si nopti intregi. Barbatului nu ii vine sa creada ca singurul om pentru care traieste si pentru care se chinuieste nu va imbatrani langa el. Mai spera insa in efectele tratamentului inceput de Andra in septembrie. Acum ei sunt iar in pragul disperarii. Trebuie sa se mute, sa-si gaseasca un alt camin pe care sa si-l poata permite. Muncesc amandoi, dar din salariile lor abia isi pot plati datoriile.

DIN DRAGOSTE. Bradut a scris la "Din Dragoste" pentru a-i spune inca o data sotiei lui cat de mult o iubeste. Si mai vrea ceva. Ei doi nu sunt casatoriti religios. Nu au avut bani pentru toate pregatirile. "Speram sa fim impreuna si dupa moarte. Dar traditia populara spune ca acest lucru nu se va intampla daca nu suntem casatoriti de un preot. Andra m-a rugat sa o imbrac in alb cand va muri", spune Bradut. El vrea insa ca ea sa imbrace rochia de mireasa inainte sa moara. Cu ajutorul echipei emisiunii "Din Dragoste", cei doi s-au casatorit la biserica. Intreaga poveste de dragoste a celor doi, in aceasta seara, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.
×
Subiecte în articol: dragoste s-au mass-media andra bradut