x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poveste impresionantă: Un bărbat a călătorit pe bicicletă din India până în Suedia pentru a-și reîntâlni soția

Poveste impresionantă: Un bărbat a călătorit pe bicicletă din India până în Suedia pentru a-și reîntâlni soția

24 Dec 2015   •   15:00
Poveste impresionantă: Un bărbat a călătorit pe bicicletă din India până în Suedia pentru a-și reîntâlni soția

Povestea bărbatului care a traversat opt țări pe bicicletă pentru a se reîntâlni cu soția a făcut furori pe Facebook la începutul acestei săptămâni, în doar câteva zile strângând sute de mii de vizualizări.

Pradyumna Kumar Mahanandia, din casta „de neatins”, a intrat în atenția lumii când i-a făcut potretul Indirei Gandhi, în 1973, când era student la Colegiul de Artă din New Delhi.

Charlotte Von Schedvin, o tânără de origine suedeză, studentă în Londra la momentul respectiv, a auzit de lucrarea lui și a plecat spre India, în speranța că îl va întâlni.



Evident, cei doi s-au îndrăgostit. S-au căsătorit într-o ceremonie tradițională indiană, dar Charlotte a fost nevoită să se întoarcă în Suedia, în timp ce proaspătul său soț trebuia să își termine studiile.

Potrivit independent.co.uk, tânăra era înrudită cu familia regală din Suedia, iar părinții ei s-au oferit să îi plătească lui Pradyumna biletul de avion. Acesta a refuzat, dorind să găsească singur o modalitate de a suporta costul călătoriei.

Și-a vândut toate bunurile, a cumpărat o bicicletă și a pornit într-o lungă călătorie prn Afghanistan, Iran, Turcia, Bulgaria, Iugoslavia, Germania, Austria și Danemarca înainte de a ajunge în Suedia.



A avut nevoie de patru luni și trei săptămâni pentru a ajunge la Gothenburg, iar din acel moment, el și Charlotte sunt de nedespărțit.



Ajunși la 40 de ani de căsătorie, cei doi au doi copii, iar Pradyumna este un artist cunoscut și ocupă funcția de ambasador cultural între India și Suedia.



Sanjay Leela Bhansali, faimosul producător de filme indiene, și-a exprimat dorința de a face un film despre viața lui Pradyumna.
 

×