x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Poziţia copilului", premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm

"Poziţia copilului", premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm

16 Noi 2013   •   16:54
"Poziţia copilului", premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm

"Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a primit premiul Telia la Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm, distincţia fiind acordată celui mai bun film din festival care nu beneficiază încă de distribuţie în Suedia, informează Institutul Cultural Român (ICR) Stockholm.

Conform sursei citate, Festivalul Internaţional de Film de la Stockholm şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei ceremonii organizate vineri seară. Printre câştigătorii ediţiei din acest an a festivalului se află şi lungmetrajul "Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, care a fost distins cu premiul Telia, acordat celui mai bun film din festival care nu beneficiază încă de distribuţie în Suedia.

În cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Stockholm, filmul "Poziţia copilului" a fost prezentat în secţiunea "Open Zone", dedicată celor mai apreciate filme din 2013, aflate în atenţia Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Film FIPRESCI. "Poziţia copilului", o producţie Parada Film, 2013, este câştigătorul marelui premiu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin din acest an şi este propunerea României pentru categoria "cel mai bun film străin" la premiile Oscar.

Mai multe informatii, pe Mediafax

×