x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prahova: Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri

Prahova: Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri

de Mediafax    |    06 Mai 2012   •   15:04
Prahova: Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri

UPDATE 19:13 Cele patru persoane aflate in autoturism au fost scoase din autoturism si transportate la spital, intre raniti fiind doi copii, unul avand aproximativ zece luni.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, echipele de descarcerare i-au scos din masina pe toti cei patru pasageri, doua dintre victime fiind copii.

Directorul Serviciului de Ambulanta al Judetului (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae, a spus ca unul dintre copii are aproximativ zece luni, iar celalalt are circa sapte ani, ambii fiind preluati de ambulanta si dusi la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Medicul a afirmat ca, in urma primelor examene medicale, echipajele de la ambulanta au stabilit ca cel mai mare dintre copii a suferit un traumatism toracic forte cu suspiciune de pneumotorax, ceea ce inseamna ca este posibil ca unul dintre plamani sa-i fi fost perforat.

Cei doi adulti au fost si ei transportati la spital.

Surse apropiate anchetei au declarat ca inainte de sosirea echipajelor de la ISU Prahova, doi soldati americani, aflati intamplator in zona accidentului si care au vazut masina cazand in rapa, au coborat si au inceput sa scoata victimele din masina.

Un autoturism in care se aflau patru persoane a cazut, duminica dupa-amiaza, intr-o rapa adanca de aproape 200 de metri, dupa ce a derapat pe DN1, pe serpentinele de la Posada, starea pasagerilor nefiind cunoscuta inca.

Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, un autoturism in care se aflau soferul si trei pasageri a parasit carosabilul din motive care nu au fost stabilite deocamdata si a cazut intr-o rapa adanca de aproape 200 de metri.
Accidentul s-a produs pe serpentinele de la Posada in conditiile in care soseaua este unmeda, pe Valea Prahovei plouand torential.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, la locul accidentului a fost solicitata interventia echipei de descarcerare.

×
Subiecte în articol: observator