x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Precizari in cazul "Raportul Petromidia"

Precizari in cazul "Raportul Petromidia"

15 Iun 2004   •   00:00

"Avand in vedere continutul articolului publicat in nr. 3371, din 14.06.2004, al Jurnalului National, intitulat "Raportul Petromidia, scris de o mana patata", va aduc la cunostinta urmatoarele:

La data de 19.01.2000 mi-a fost repartizata, in vederea efectuarii cercetarii penale, plangerea formulata de un functionar vamal contra mai multor lucratori din cadrul Inspectoratului Politiei Judetului Constanta, carora acesta le imputa comiterea unor abuzuri si cazuri de coruptie.

Am intreprins acte premergatoare de cercetare, inclusiv dispunerea efectuarii unor verificari de catre Grupul de Control al Ministerului de Interne.

Datorita volumului important de lucrari de acelasi gen, la data de 16.03.2001, conducerea Sectiei Parchetelor Militare a dispus preluarea dosarului de catre un alt procuror militar, iar la data de 11.06.2001, cauza a fost trimisa, pentru finalizarea cercetarilor si solutionare, Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial.

Nu cunosc modul de solutionare a dosarului. Cei trei ofiteri au facut obiectul cercetarilor in aceeasi perioada si intr-o alta cauza a Sectiei Parchetelor Militare, pentru fapte de aceeasi natura. Acest dosar nu mi-a fost repartizat si nu cunosc modul in care a fost solutionat."
Colonel magistrat Vasile Stanca

×
Subiecte în articol: observator