x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu: Boc poate fi candidat la Preşedinţie. Ce spune despre o posibilă candidatură a sa

Predoiu: Boc poate fi candidat la Preşedinţie. Ce spune despre o posibilă candidatură a sa

03 Oct 2013   •   17:49
Predoiu: Boc poate fi candidat la Preşedinţie. Ce spune despre o posibilă candidatură a sa
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că Emil Boc poate fi candidat al PDL la Preşedinţie – informează Mediafax.

În legătură cu o posibilă candidatură a sa la prezidenţale, Predoiu a evitat să dea un răspuns, spunând că este prematur, deşi săptămâna viitoare se fac înscrierile în cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL.

Cătălin Predoiu a fost întrebat dacă Emil Boc este o variantă a PDL pentru prezidenţiale. "Poate fi. Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a făcut multe în Guvern şi în partid", a precizat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

Predoiu a făcut această afirmaţie după ce a evitat să precizeze dacă el ar putea candida din partea PDL la Preşedinţie. "Este adevărat că am observat că există o discuţie în partid, există un subiect legat de această temă, dar nu sunt în măsură să vă anunţ acum o astfel de decizie", a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă ar fi tentat să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, Predoiu a răspuns că "este prematur" să dea un răspuns.

El a evitat să nominalizeze alte persoane pe care le-ar vedea drept posibile varitante pentru prezidenţiale din partea PDL.

Înscrierile în cursa internă pentru candidatul PDL la Preşedinţie se fac în perioada 7-14 octombrie, conform deciziei Colegiului Director al partidului.

×