x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Boc a zburat în interes personal cu un elicopter al SRI - video

Premierul Boc a zburat în interes personal cu un elicopter al SRI - video

de Carmen Preotesoiu    |    11 Iul 2011   •   21:00
Premierul Boc a zburat în interes personal cu un elicopter al SRI - video

Marti seara, premierul Emil Boc a re­ve­nit la Bucuresti, din vizita efectuata la Brasov, cu un elicopter al Serviciului Roman de Informatii (SRI), in care se mai aflau fiica sa cea mica si nepotul acestuia. Imaginile pre­zen­tate de un post de televiziune il ara­ta pe premier coborand dintr-un elicopter alaturi de cei doi copii, cu care s-a urcat in masina din co­loana oficiala.

Premierul Emil Boc s-a aflat mar­ti la Brasov pentru a asista la inau­gurarea fabricii de componente aeronautice Premium Aerotec de la Ghimbav. Purtatorul de cuvant al Gu­vernului, Ioana Muntean, a pre­ci­zat ca 'situatia a fost de asa natura ca premierul a trebuit sa calatoreas­ca impreuna cu cei doi copii la in­toar­cere si a achitat toate costurile con­form art 6. aliniat ultim din legea de functionare a SRI si in baza pro­to­­colului existent intre SPP si SRI'.

Intr-o interventie telefonica la ace­lasi post de televiziune, premierul Boc a declarat ca 'desi nu eram obligat, am platit 2.113,60 lei din bani personali, suma calculata de re­prezentantii SRI. Puteam foarte bine sa ma fac si sa nu platesc acest transport, spunand: «sunt membri ai familiei si in general membrii fa­mil­iei, stim bine, ca nu trebuie sa pla­teasca sau sunt scutiti in princi­piu»'.

Premierul Boc a mai adaugat ca oricand poate sa puna la dis­po­zitia presei factura cu suma achitata catre SRI.

×