x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Ungureanu l-a demis pe vicepreşedintele ANRE arestat în dosarul exploziilor de la Sighet

Premierul Ungureanu l-a demis pe vicepreşedintele ANRE arestat în dosarul exploziilor de la Sighet

26 Apr 2012   •   17:35
Premierul Ungureanu l-a demis pe vicepreşedintele ANRE arestat în dosarul exploziilor de la Sighet

Premierul Ungureanu a semnat decizia de eliberare a lui Eugen Georgescu din postul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Reglementare in Energie, arestat preventiv in urma acuzatiilor formulate de procurori in dosarul exploziilor de la Sighetu Marmatiei. Informatia a fost confirmata printr-un comunicat.

Eugen Georgescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis joi propunerea procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa ICCJ.
Decizia TB poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii il acuza pe vicepresedintele Agentiei Nationale de Reglementare in Energie de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, instigare la fals in inscrisuri oficiale si ucidere din culpa.

La 19 februarie, o persoana a murit si 20 au fost ranite in urma a doua explozii produse in subsolul unui imobil din Sighetu Marmatiei. Imobilul, care avea la subsol o discoteca, a fost distrus in urma deflagratiilor.

×