x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premii pentru Universitatea Bucureşti

Premii pentru Universitatea Bucureşti

de Diana Scarlat    |    02 Feb 2010   •   00:00



Studenţii Universităţii din Bucureşti au obţinut cinci medalii la cea de-a 14-a sesiune Markstrat a Programului Intensiv organizat de consorţiul Dukenet, la Seinajoki, în Finlanda.


Echipa care a reprezentat Universitatea din Bucureşti a fost formată din trei studente de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate, şi două studente de la Facultatea de Administraţie şi Afaceri. Studentele s-au întors acasă cu o medalie de aur, o medalie de argint şi 3 medalii de bronz. Mihaela Rusu, studentă la Limbi Moderne Aplicate, a obţinut medalia de aur, colega sa, Ramona Neicu, medalia de argint, iar Corina Constanţa Nistoreanu, medalia de bronz. De la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Diana-Georgiana Constantin şi Ioana-Mihaela Bucalău au obţinut medalii de bronz. Echipa a fost condusă de conf. dr Diana Ioniţă, prof. dr Magdalena Platis-Iordache şi tutore Mihaela Raţă.

MARKSTRAT.
În cadrul programului Markstrat, studenţii au luat parte timp de o săptămână la 12 runde de simulare pe probleme de marketing în limba engleză, online, fiind coordonaţi de profesori/instructori din ţările participante. Strategia folosită de firma virtuală concepută de studenţii Universităţii din Bucureşti a impresionat juriul în urma rapoartelor intermediare predate la sfârşitul fiecărei runde şi a prezentării finale. Dukenet este o reţea care a fost înfiinţată acum 14 ani şi cuprinde universităţi din Europa (Danemarca, Ţările de Jos, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Suedia şi Marea Britanie). Din anul 2008, Universitatea din Bucureşti a devenit partener cu drepturi egale, urmând să trimită anual studenţi de la departamentele şi facultăţile menţionate mai sus la un stagiu intensiv de strategii de marketing. 

×
Subiecte în articol: scoala